×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló enduro/2011-07-13 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

×

Figyelmeztetés

JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: /home/takacsek/public_html/components/com_jcomments/js/jcomments-v2.3.js?v=12
JFile: :olvasás: Nem nyitható meg a fájl: /home/takacsek/public_html/components/com_jcomments/libraries/joomlatune/ajax.js?v=4
Main menu
Nincsenek események

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló enduro/2011-07-13 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

2011. július 20-22. között meg lesz tartva a www.tenere.hu által szervezett IV. Transylvania Trip. Ami egy nagy enduróknak szervezett, erdély nevezeteségein végig futó nomád endurós túra.

Az idei szervezésnél már a bejárásra is elmentem - főleg azért, mert most olyan területeken fog zajlani a rendezvény, amiket még jó magam sem ismertem - soha nem jártam még arra. Szóval hajtott a kíváncsiság rendesen. Persze nekem jelenleg nincs igazi túra enduróm, így a kis suzuki dr250-et kellett gyorsan túra alkalmassá tennem. Ez nem is volt olyan túl nehéz, mert a csomagtartót, már a kárpátokat átszelő túrára készülendő, már régebben elkészítettem. Most csak a terep gumikat kellett országutibbra cserélni (végül csak a hátsót cseréltem le...) és a szekunder áttételt nyújtottam meg egy kicsit.

 

Magáról a bejárásról nem szeretnék sokat írni - mert az élmények dokumentálását inkább a konkrét rendezvényre tartogatom. Mindenesetre annyit azért le kell szögeznünk, hogy a bejárásnál sok-sok olyan útat bepróbáltunk, amiket a tényleges túrán eszünkbe sem fog jutni... MIndenesetre - épp ezért - nekem ez a bejárás nagyon bejött...

Az itt készített képeket itt skubizhatod meg.

{gallery}enduro/2011-07-13{/gallery}

Videó: csak holnap...

A dr250-es titokzatos tankkapacitása... üzemanyagtartályának mérete, tankmérete stb... Na, de lássuk a medvét!