Main menu
Nincsenek események

A hosszú hétvégére való tekintettel megejtettük az évadzáró triáltúránkat - persze ez véletlen sem jelenti azt, hogy nem lesz több túránk, mindössze a hagyományok előtt tisztelegtünk egyet ezzel az úttal.

A két napos kiruccanás bázisát Boci egyik hallgatója bocsátotta a rendelkezésünkre egy kétszobás, hatalmas központi helyiséges, motor- és autó beállási lehetőséggel bíró hegyoldali ház képében. Alig, hogy lecihelődtünk a futóról, beöltözütn már is ott kígyózott előttünk egy kellemes kis ösvény - ucu neki!

 

 

És végülis erről szólt az egésznap. Hegyre fel, hegyről le... Nagyon élveztük, hogy végre kiszakadhatunk a betonrengetetgből és egy kicsit a valódi rengeteg hangulatát élvezhettük. Az első nap igazóból a bemelegítésről és az összeszokásról szólt. Ennek ellenére a nap végére sikerült istenesen elfáradni. Sanci elhagyta a kis beta hútóvédő légterelő biz-baszát, így egyrészt még aznap esete átruccantunk a közeli város tesco-jába venni egy helyettesítésre alkalmas eszközt (ez végül is a festők által is használt ecsetlehúzó rács lett), másrészt a másnapi program is adott lett: keressük meg Sanci elhagyott alkatrészét.

Az elsőnapról készült (a második napi videó is elkészült ld. lentebb!) mozgóképes összefoglalót megtekintheted itt:

 A teljes képanyagot alább böngészheted végig: