Main menu
Nincsenek események

A kis dr250-esek békésen szenderekteg a garázsba, amikor az az elvetemült 5letünk támadt, hogy csak meg kellene nézni, hogy igaz-e az a híresztelés, hogy a hegyekbe már elolvadt a hó... Mondjuk ezt az információt kissé szkeptikusan kezeltük, mert itt Szegeden még mindig tartja magát az 5-10 cm összefüggő hótakaró.

Na, mindegy. Gyorsan körbetelefonáltuk az ismerősöket - persze, hogy egyikőjük sem ért rá... Így aztán Bocival édes kettesben vágtunk neki a távnak. Mindketten a kis dr250-esekkel  mentünk - lényegében tartottunk egy dr-es évadnyitó túrát.

 

Amúgy tényleg egészen jó időt fogutnk ki. Sajnos a célterületen azért rengeteget korcsolyáztunk, hol a nedves föld felengedett felső félcentijén, hol a déli lejtőkön még aktívan helytálló hóban... De azért egy nagyon jót sikerült gurulnunk.

Sajnos, mint ahogy az lenni szokott, amikor kettesben megyünk, akkor alig-alig jut időnk a dokumentálsára. Igy azzel a kevéske kis kép és videó anyaggal kell berénetek, amiket ezen ritka megállók alkalmával vettünk fel.

Képek:

Videók (előbb egy kis suzuki dr250-es tipusismertető):

Aztán magáról a gurulásról: